Koti
  In English      Eesti keeles        

Haapsalu huoneistotSivu   1

Huoneisto - kaksio Kiltsi, Haapsalu, Läänemaa, Viro

Huoneisto - kaksio Kiltsi Kaksio enint. 5 hengelle Haapsalun vihreässä kesäkaupungissa. Keskustaan on 15-20 min kävelymatka. 15 min kävelymatkan päässä on myös Haapsalun hiekkarantainen uimaranta. Luonnonläheisyyttä tarjoaa myös talon vieressä oleva metsäpuisto. Huoneisto sijaitsee 8 huoneiston pienkerrostalon Yläkerrassa. Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, suihkuhuone ja WC. Vuodepaikkoja on huoneistossa yhteensä 5: parivuode makuuhuoneessa, vuodesohva ja lisävuode (patja) olohuoneessa. TV. Pysäköinti talon edessä (ilmainen) Huoneistoon kuuluu myös pihalla oleva leponurkkaus, jossa on puutarhakalusteet. Grillausmahdollisuus. Lapsille on pihalla hiekkalaatikko ja keinut.Huoneisto - kaksio Kiltsi, Haapsalu, Läänemaa, Viro

Huoneisto - kaksio Kiltsi Kaksio enint. 5 hengelle Haapsalun vihreässä kesäkaupungissa.
Keskustaan on 15-20 min kävelymatka. 15 min kävelymatkan päässä on myös Haapsalun hiekkarantainen uimaranta.
Luonnonläheisyyttä tarjoaa myös talon vieressä oleva metsäpuisto.
Huoneisto sijaitsee 8 huoneiston pienkerrostalon Yläkerrassa. Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, suihkuhuone ja WC. Vuodepaikkoja on huoneistossa yhteensä 5: parivuode makuuhuoneessa, suuri vuodesohva ja lisävuode olohuoneessa.
TV.
Pysäköinti talon edessä (ilmainen)
Huoneistoon kuuluu myös pihalla oleva leponurkkaus, jossa on puutarhakalusteet. Grillausmahdollisuus. Lapsille on pihalla hiekkalaatikko ja keinut.
Sopimuksesta on mahdollisuus käyttää myös talosta n. 100 m päässä sijaitsevaa erillistä saunarakennusta.
Paikanpäällä autetaan myös järjestämään polkupyörien vuokrausta.Huoneisto - Kolmio Luigelahe, Haapsalu, Läänemaa, Viro

Huoneisto - Kolmio Luigelahe SUURENMOINEN SIJAINTI HAAPSALUN VANHASSAKAUPUNGISSA – vain muutaman sadan metrin päässä merestä ja piispanlinnasta!
Lomahuoneisto 6 hengelle parisataa vuotta vanhassa värikkään historian omaavassa Wekchinin kesähuvilassa.
Huvilan yhteydessä on yhteiskäytössä oleva 5000 m2 hoidettu omenapuu- ja kukkapuutarha. Puutarhassa on lasten leikkikenttä (pienet keinut), nuotiopaikka, grillausmahdollisuus, puutarhakalusteet.
Huoneiden sisustuksessa on pyritty säilyttämään mahdollisimman paljon yksinkertaista retrohenkistä tyyliä, samalla on lisätty nykyajan mukavuuksia.
Huoneistossa on olohuone, kaksi erillistä makuuhuonetta, pieni keittiö+lasiveranta, suihkuhuone+WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 4+2 (molemmissa makuuhuoneissa 2 yhteenliitettävää sänkyä, olohuoneessa vuodesohva, nojatuolivuode tai lisävuode).
TV.
Huoneistoon on erillinen sisäänkäynti vieraiden käytössäolevan verannan kautta, mutta isäntäväki käyttää sitä ajoittain.
Pysäköinti talon suljetulla pihalla.
Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on kaikki lomanviettoon tarvittava: runsaasti lasten leikkikenttiä, leikkipaikkoja, rantapromenaadi, runsaasti kahviloita, historiallinen piispanlinna, joka on erityisen suosittu kulttuuritapahtumien tapahtumapaikka.

Katso asunnon pohjapiirros tästä linkistä.

Katso alueen ilmakuva tästä linkistä.Huoneisto - Ungru, Haapsalu, Läänemaa, Viro

Huoneisto - Ungru Loma Haapsalussa!
Huoneisto (puolet omakotitalosta) 7 hengelle sijaitsee Haapsalussa, Paralepan metsäpuiston erittäin rauhallisella ja mukavalla alueella. Haapsalun keskustaan on matkaa vain 1,5 km ja hiekkaiselle uimarannalle vain 500 m.
Huoneisto on kahdessa kerroksessa. Siihen on oma sisäänkäynti.
Vieraiden käytössä ovat alakerrassa olohuone, keittiö, WC ja yläkerrassa kaksi erillistä makuuhuonetta. Samassa kerroksessa on myös suihkunurkkaus ja erillinen WC.
Huoneistossa on yhteensä 7 vuodepaikkaa (sis. hintaan). Tarvittaessa on mahdollisuus 2 lisävuodepaikkaan (lisämaksu).
TV. Internet omalle tietokoneelle. Silitysmahdollisuus. Lemmikkieläimet sallittu.
Grillausmahdollisuus.
Pysäköinti talon vieressä suljetulla pihalla.Lomahuoneisto - Viigi, Haapsalu, Läänemaa, Viro

Lomahuoneisto - Viigi SUURENMOINEN SIJAINTI - MEREN RANNALLA HAAPSALUSSA, keskustan välittömässä läheisyydessä!
Kaksikerroksisen huvilan (merinäköala) II kerros enint. 10 hengelle Haapsalussa!
Yläkerrassa on vieraiden käytössä 3 erillistä makuuhuonetta, avoin leponurkkaus (avokeittiö), jossa on mahdollisuus aamiaisten valmistamiseen. Oma kylpyhuone+WC toisessa kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen käytävällä yhteiskäytössä oleva WC.
TV, internet omalle tietokoneelle, mahdollisuus käyttää pesukonetta (sopimuksesta), grillausmahdollisuus.
Vuodepaikkoja on 6+4: 3 parivuodetta, 2 vuodesohvaa, nojatuolivuode. Tarvittaessa lisämaksusta vielä 2 lisäpaikkaa (lisävuoteet).
Suurimmasta makuuhuoneesta pääsy suurelle terassille (merinäköala), jossa voi nauttia auringonotosta, merestä ja auringonlaskusta.
Talon takana alakerrassa on terassi, jossa voi oleskella ja grillata. Talon takaa pääsee merenrantaan, jossa suuremmat lapset ja aikuiset voivat käydä uimassa.
Pysäköinti pihalla olevalla pysäköintialueella (2-3 autopaikkaa, ilmainen).
Haapsalun vanhakaupunki, Piispanlinnan rauniot, kylpylä, rantapromenaadi, kahvilat-ravintolat sijaitsevat 5-10 min kävelymatkan päässä. Muutaman sadan metrin päässä on pieni paikallinen uimaranta, suuremmat lasten leikkikentät sijaitsevat Piispanlinnassa, rantapromenaadin lähellä, kävelyetäisyydellä on myös Iloni Imedemaa (lasten leikkitalo ja lastentapahtumien tapahtumapaikka).Lomahuoneisto/ , Haapsalu, Läänemaa, Viro

Lomahuoneisto/ Tilava 5 huoneen kattohuoneisto kaksikerroksisen talon toisessa kerroksessa enintään 10 henkilölle, sijaitsee Haapsalun lähellä Uuemõisassa. Haapsalun keskustaan ​​on vain 2,6 kilometrin matka, rantaan 3,6 km. Haapsalun vanhakaupunki, ravintolat, kahvilat, keskiaikainen piispanlinna sekä kesätapahtumien tapahtumapaikat ovat noin 3 km päässä. Muutaman kymmenen metrin säteellä sijaitsevat lähimmät ruokapaikat.
Hyvä mahdollisuus järjestää päiväretkiä Hiidenmaalle, Tallinnaan, Pärnuun, Saarenmaalle.
Huoneistossa on tilava olohuone, 4 erillistä makuuhuonetta, keittiö, 2 suihkuhuonetta, 2 wc:tä.
TV. WiFi. Astianpesukone. Pesukone.
Yhteensä 10 vuodepaikkaa.
Pysäköinti talon vieressä parkkipaikalla (ilmainen).
Talon takana on pieni grilli ja pihakalusteet.
Polkupyörien säilytys mahdollinen.Sivu   1