Koti
  In English      Eesti keeles        

Kuressaari huoneistotSivu   1

Huoneisto - Kaksio Kaluri, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Kaluri Tilava ja valoisa huoneisto 4 hengelle sijaitsee Kuressaaren keskustassa rannan kylpyläalueella. Parvekkeelta avautuu näkymä lahdelle ja pienvenesatamaan.
Huoneisto sijaitsee vuonna 2008 valmistuneen talon Yläkerrassa.
Huoneistossa on tilava olohuone (takka), makuuhuone, kylpyhuone+WC.
Takka. TV. DVD-soitin. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. Pesukone. Astianpesukone. Ilmastointilaite
Pysäköintipaikka yhdelle autolle talon edessä, lisäpaikat hotellin pysäköintialueella.
Kuressaaren hiekkarantaiselle uimarannalle on matkaa 500 m. Kävelymatkan päässä sijaitsee useita SPA:ta, kaunis vanhakaupunki ja restauroiroitu keskiaikainen linna, kauppakeskuksia, runsaasti pubeja ja ravintoloita.Huoneisto - Kaksio Suur-Sadama II , Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Suur-Sadama II SUURENMOINEN SIJAINTI – Kuressaaressa, kylpylöiden ja pienvenesataman välittömässä läheisyydessä! Kuresaaren historiallinen piispanlinna ja uimaranta ovat lyhyen kävelymatkan päässä!
Vastaremontoitu huoneisto omalla sisäänkäynnillä enint. 5 hengelle Kuressaaressa, omakotitalon Yläkerrassa.
Huoneistosa on tilava olohuone (avokeittiö), makuuhuone, suihkuhuone+WC. Makuuhuoneesta pääsy parvekkelle, jossa on oleskelumahdollisuus.
Vuodepaikkoja on huoneistossa yhteensä 2+3: leveä parivuode, vuodesohva, lisäpaikkamahdollisuus (sis. hintaan).
TV. Internet omalle tietokoneelle. Pesukone.
Pysäköinti talon vieressä kadulla (ilmainen).Huoneisto - Kaksio Uus 2T, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Uus 2T Tilava, nykyaikaisesti remontoitu huoneisto enint. 5 hengelle suositussa kylpyläkaupungissa Kuressaaressa. Huoneisto sijaitsee keskustassa. Kaikki mukavaan lomanviettoon tarvittava on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. kaupungin pääaukio, uimaranta, SPAt, pubit, ravintolat, ostoskeskukset, historiallinen piispanlinna, jne.
Huoneisto sijaitsee kesrrostalon Yläkerrassa.
Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, avokeittiö, suihkuhuone+WC.
Makuuhuoneesta pääsy parvekkeelle.
Huoneistossa on yhteensä 2+3 vuodepaikkaa (makuuhuoneessa leveä parivuode, rahi yhdelle, 2 lisäpaikkaa olohuoneen vuodesohvalla).
TV. Astianpesukone.
Pysäköinti talon pihanpuoleisessa osassa (näkymä ikkunasta).Huoneisto - kolmio Tallinna mnt, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Huoneisto - kolmio Tallinna mnt Asunto kaikilla mukavuuksilla Saarenmaalla - Kuressaaressa, yhdessä Viron suosituimmista kesäkaupungeista. Huoneisto sijaitsee aivan ydinkeskustassa, jossa kaikki lomanviettoon tarvittava on käden ulottuvilla - n. 100 m säteellä sijaitsevat matkailuneuvontakeskus, kauppakeskukset, kylpylät, pubit-ravintolat, Piispanlinna. Uimarannalle on matkaa 1 km.
Huoneiston pinta-ala on 48 m2 ja se sijaitsee 4. kerroksessa. Talossa ei ole hissiä.
Huoneistoon kuuluu olohuone+avokeittiö, kaksi erillistä makuuhuonetta, suihkuhuone. Tilaa on enint. 6 hengelle: makuuhuoneissa on yht. 4 vuodepaikkaa, tarvittaessa lisäpaikat sohvalla ja patjalla (sis. hintaan).
TV. Pesukone.
Pysäköinti talon takana (ilmainen). Taksitolppa suoraan talon edessä.Kaksio - Ojassoo, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Kaksio - Ojassoo Kaksio enintään 5 hengelle Kuressaaren keskustassa. Ravintolat, myymälät, SPA-hotellit ja ranta sijaitsevat 5-10 minuutin kävelymatkan päässä.
Asunto sijaitsee rauhallisella ja vähäliikenteisellä kadulla kerrostalon alakerrassa.
Asunnossa on avokeittiö-olohuone, makuuhuone, suihkuhuone+WC.
Yhteensä 2+3 vuodepaikkaa: parivuode, vuodesohva, vierassänky.
TV. WiFi. Pesukone.
Ilmainen pysäköinti talon edessä kadulla.Kaksio - Torni, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Kaksio - Torni Sijainniltaan loistava, valoisa ja mukava huoneisto enint. 4 hengelle Kuressaaressa. Kävelyetäisyydellä on runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia (kulttuurikeskus, teatteri, elokuvateatteri, kylpylä, sauna, urheiluhalli, kauppakeskukset, jne.). Kuressaaressa on oma uimaranta,ja golfkenttä.
Huoneisto sijaitsee remontoidun kerrostalon Yläkerrassa.
Huoneistoon kuuluu olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone.
SAT-TV, radio. Kylpyamme. Pesukone.
Vuodepaikkoja on 2+2 (leveä parivuode makuuhuoneessa ja kaksi sohvaa olohuoneessa).
Sopii myös vaativampaan makuun.Kolmio - Suur-Sadama, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Kolmio - Suur-Sadama Viihtyisä kolmio 5 hengelle Kuressaaren kylpyläalueella. 300 m päässä on kylpylää, meri ja pieni uimaranta ovat 700 m päässä. Lyhyen kävelymatkan päässä on myös vanhakaupunki, kahvilat, pubit, keskiaikainen linna.
Vuonna 2006 remontoitu huoneisto sijaitsee vuonna 1900 rakennetun talon Yläkerrassa.
Huoneistoon kuuluu olohuone, kaksi erillistä makuuhuonetta (toisessa parveke), pieni keittiönurkkaus, suihkuhuone+WC. Huoneistossa on yhteensä 3+2 vuodepaikkaa (parivuode, sänky, 1 lisäpaikka olohuoneen sohvalla ja 1 lisävuodemahdollisuus,). Lastensänky (150 cm).
TV. Internet omalle tietokoneelle.
Pysäköinti talon suljetulla pihalla.
Talon pihalla on myös grillausmahdollisuus.Rivitalohuoneisto - Pikk, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Rivitalohuoneisto - Pikk 4H+K rivitalohuoneisto enint. 8 hengelle aivan Kuressaaren ydinkeskustassa Saarenmaalla! Kylpylät ja kaikki lomanviettoon tarvittava on käden ulottuvilla: parin minuutin kävelymatkan säteellä sijaitsevat kahvilat, pubit, kauppakeskukset, SPA, neljännestunnin matkan päässä meri, uimaranta, vanha, historiallinen linna/museo, pienvenesatama. Kahdessa kerroksessa sijaitseva huoneisto sijaitsee 4 huoneiston rivitalossa. Talon takan on piha-alue, jossa voi oleskella ja grillata. Alakerrassa on tilava olohuone (takka), josta pääsee suoraan terassille ja talon piha-alueelle. Alakerrassa on myös keittiö ja WC. Yläkerrassa on kolme erillistä makuuhuonetta, joissa on yhteensä 7 vuodepaikkaa sekä nykyaikaiseksi remontoitu kylpyhuone. TV. Internet omalle tietokoneelle. Pysäköintimahdollisuus talon vieressä (1-2 autopaikkaa).Sivu   1