Koti
  In English      Eesti keeles        

Pärnu huoneistotSivu   1 2 3 »»

3H+K - Suur-Posti, Pärnu, Pärnumaa, Viro

3H+K - Suur-Posti Pärnun keskustassa vuokrattavana tilava 3h+k huoneisto Alakerrassa. Pärnun suosituin uimaranta sijaitsee n. 10-15 min kävelymatkan päässä. Lähistössä on kauppakeskus, jossa on useita palvelupisteitä, pubeja, ravintoloita, museo, kylpylä, vesipuisto, tori, sauna. Lasten leikkikenttä on 2 minuutin kävelymatkan päässä. Huoneistossa on kolme erillistä huonetta (olohuone + 2 makuuhuonetta), keittiö. Suihkuhuone + WC. TV. WiFi. Astianpesukone. Pesukone. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä (5 kpl, lisämaksu). Huoneisto on 8 hengelle. Lisämaksusta enint. 4 lisäpaikkaa. Vuodepaikat: parivuode, 3 kerrossänkyä (yht. 6 vuodepaikkaa), 2 vuodesohvaa. Taloon kuuluu suuri (1000 m2), aidattu puutarha. Mahdollisuus oleskeluun, auringonottoon, grillaukseen. Ilmainen pysäköinti talon edessä.Lomahuoneisto - Kuninga, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomahuoneisto  - Kuninga Neljän huoneen kattohuoneisto 8 hengelle Pärnun keskustassa 1600-luvulta peräisin olevassa talossa.
Talo on täysin remontoitu vuonna 2006, huoneisto vuonna 2011.
Huoneistossa on olohuone, ruokasali+avokeittiö, 3 erillistä makuuhuonetta, loistelias saunakompleksi, 2 WC:tä.
Huoneistossa on yhteensä 6+2 vuodepaikkaa: 6 vuodepaikkaa makuuhuoneissa, 2 lisäpaikkaa vuodesohvalla ja/tai lisävuoteet (sis. hintaan). Tarvittaessa vielä 2 lisäpaikkaa (lisämaksu).
Pihanpuoleisessa osassa on 2 parveketta. Grillausmahdollisuus.
Takka. TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. Ilmastointilaite.
SAUNA. Poreallas.
1 autopaikka talon takan sijaitsevalla pihalla (ilmainen).
Kaikki lomanviettoon tarvittava käden ulottuvilla: runsaasti kahviloita, pubeja, ravintoloita, pieniä liikkeitä, karaokebaari, yökerho. Kävelyetäisyydellä on puistoja, lasten leikkikenttiä, skate-puisto, erilaisten kulttuuritapahtumien tapahtumapaikat, jne. Rantaan on vain 10-15 min kävelymatka.Huoneisto - kaksio Mai II, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - kaksio Mai II MERENRANTAAN VAIN 5. MIN. Asunto enint. 5 hengelle Pärnun keskusta-alueen läheisyydessä. Pärnun ranta-alueelle on 5-7 min ja ydinkeskustaan 30 min kävelymatka.
Huoneisto sijaitsee viisikerroksisen talon alakerrassa.
Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, erilliset WC ja kylpyhuone.
Vuodepaikkoja on yhteensä 5.
TV. Pesukone. Silitysmahdollisuus.
Pysäköinti talon edessä (ilmainen).Huoneisto - Kaksio Õhtu, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Õhtu Kaksio aivan Pärnun keskustassa. Kaikki lomanviettoon tarvittava on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä: Rüütli-katu kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen, lasten leikkikentät, ostoskeskukset, teatteri, kulttuurikeskus, kesätapahtumien tapahtumapaikat. Uimaranta ja rantapromenaadi ovat 10-15 min kävelymatkan päässä.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon Yläkerrassa. Huoneistoon kuuluu olohuone, makuuhuone, keittiö ja suihkuhuone+WC.
Huoneistossa on yhteensä 2+2(+1) vuodepaikkaa (parivuode makuuhuoneessa ja vuodesohva olohuoneessa, lasten matkasänky, nojatuolivuode).
TV. Pesukone.
Pysäköinti talon edessä (maksullinen, Pärnun kaupungin pysäköintisäännöt). Mahdollisuus ilmaiseen pysäköintiin talon takana.Huoneisto - Kaksio Paju (V-II), Pärnu , Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Paju (V-II) SAUNALLINEN huoneisto enint. 5 hengelle Pärnun ranta-alueen lähistöllä, hiljaisella alueella, luksushuoneistojen talokompleksissa. Hiekkaiseen merenrantaan on matkaa vain 800 m. Vanhakaupunki on 15 min kävelymatkan päässä. Lähimpään veipuistoon on matkaa 500 m.
Huoneisto sijaitsee kaksikerroksisen talonosan valoisalla puolella, alakerrassa.
Huoneistossa on avokeittiö-olohuone, erillinen makuuhuone, SAUNA, suihku, WC.
Olohuoneesta pääsy huoneiston edessä sijaitsevalle terassille (puutarhakalusteet).
Mahdollisuus säilyttää polkupyöriä taloonkuuluvassa lukitussa tilassa.
Talon yhteydessä on oma suljettu piha.
Pysäköinti talon vieressä (ilmainen).
Talon vieressä on uusi lasten leikkikenttä.Huoneisto - Kaksio Raba, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Raba Viihtyisä uusittu huoneisto enintään 4 hengelle Pärnussa lähellä keskustaa. Talo sijaitsee sopivan kaukana vilskeestä hiljaisella alueella. Kaupungin keskusta on kävelyetäisyydellä. Hyvin suunniteltu asunto, jossa huoneet ei ole ns. läpikuljettavia. Vuodepaikkoja 2+2: leveä parisänky makuuhuoneessa ja vuodesohva olohuoneessa. Parkkitila talon edessä.Huoneisto - Kaksio Riia mnt., Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Riia mnt. Kaksio 5:lle hengelle Pärnussa. Kävelymatkan päässä on kaikki lomanviettoon tarvittava: hiekkarantainen meri, ydinkeskusta lukuisine ravintoloineen, ostoskeskukset, SPA:t, vesipuisto, jne.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon alakerrassa. Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, suihkuhuone+WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 2+3 (parivuode makuuhuoneessa, vuodesohva olohuoneessa ja lisävuode).
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle). Pesukone.
Pysäköinti talon edessä (1 autopaikka, ilmainen).
Lemmikkieläimistä sallittu 1 pieni tai keskikokoinen lemmikki.Huoneisto - kaksio Suur-Sepa , Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - kaksio Suur-Sepa Tilava ja nykyaikainen asunto enint. 5 hengelle Pärnun suositulla ranta-alueella. Uimaranta, vanhakaupunki, lukuisat ravintolat ja erilaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Huoneisto sijaitsee Pärnun vanhan torin vieressä (näköala torille). Suljettu piha ja oma pieni leikkikenttä lapsille.
Huoneistossa on avokeittiöllä varustettu olohuone, makuuhuone, suihkuhuone+WC.
TV. Internetyhteys omalle tietokeneelle. Pesukone. Parveke.
1 lisävuodepaikka tarvittaessa (lisämaksu).
Pysäköinti talon edessä suljetulla pihalla (1 autopaikka, ilmainen).Huoneisto - Kaksio Tammsaare 2T -IV(E), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Tammsaare 2T -IV(E) Kaksio enintään 5 hengelle Pärnun RANTA-ALUEELLA. Uimarantaan on vain muutama sata metriä. Lähellä sijaitsevat vesipuisto, SPA, keilahalli. Vanhakaupunki lukuisine kahviloineen, pubeineen, ravintoloineen ja ostoskeskuksineen on vain lyhyen kävelymatkan päässä.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon alakerrassa.
Huoneistoon kuuluu avokeittiöllä varustettu olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 3+2: parivuode, sänky makuuhuoneessa ja tarvittaessa 2 lisäpaikkaa vuodesohvalla (sis. hintaan).
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. DVD-soitin. Pesukone.
Pysäköinti talon edessä (ilmainen).Huoneisto - kolmio Väike-Kuke, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - kolmio Väike-Kuke Lomahuoneisto kaikilla mukavuuksilla Pärnun keskikaupungilla, kerrostalon Yläkerrassa.
Rauhallinen ympäristö. Lähellä sijaitsee kauppoja, erilaisia palveluita, tori, ravintoloita, pubeja. Vesipuisto, kylpylät, SPA:t ovat kävelyetäisyydellä. Pärnun suositulle uimarannalle on 10-20 min kävelymatka.
Huoneistoon kuuluu olohuone+avokeittiö, kaksi erillistä makuuhuonetta, suihkuhuone+WC.
Kaksi TV:tä. Musiikkikeskus. Astianpesukone. Pesukone. Kuivausrumpu. Hierova suihku.
Huoneisto on enint. 7 hengelle (6+1 vuodepaikkaa).
Pysäköinti talon edessä ikkunan alla (ilmainen).
Internet yhteys omalle tietokoneelle. Talossa ei ole hissiä.Huoneisto kaksio - Nikolai (II), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto kaksio - Nikolai (II) LOISTAVA SIJAINTI PÄRNUN YDINKESKUSTASSA!

Kaksio enint. 5 hengelle Pärnun ydinkeskustassa, Rüütli-kadun poikkikadulla. Lyhyen kävelymatkan päässä on runsaasti vanhallekaupungille ominaisia pieniä liikkeitä, ravintoloita, puistoja. Pärnun suosituin uimaranta ja suurempien tapahtumien tapahtumapaikka (Vallikääru) ovat n. 10 min kävelymatkan päässä.
Huoneisto sijaitsee pienehkön kerrostalon Alakerrassa.
Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), makuuhuone, suihkuhuone+WC
TV (myös Suomen YLE1 ja YLE2), internet (WiFi) omalle tietokoneelle, pesukone.
Vuodepaikkoja on yhteensä 2+3. Lisämaksusta mahdollisuus 1 lisäpaikkaan.
Mikäli kohtia on vapaana, auto on mahdollista pysäköidä talon sisäpihalla (näkymä makuuhuoneen ikkunasta). Ilmainen pysäköinti alk. 300 m päässä.Huoneisto kaksio - Suur-Sepa (K), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto kaksio - Suur-Sepa (K) Kahden huoneen ullakkohuoneisto enint. 6 hengelle Pärnun keskustassa. kaikki lomanviettoon tarvittava sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä: kahvilat, ravintolat, kaupat, ostoskeskukset, tori, jne. Uimarantaan on matkaa n. 1,5 km, ydinkeskustaan muutama sata metriä.
Huoneisto sijaitsee 1960-luvulla rakennetun 6 huoneistoa käsittävän talon ullakolla ja on kahdessa kerroksessa.
Alakerrassa on olohuone (avokeittiö) ja suihkuhuone. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on 4 vuodepaikkaa: parivuode (120 cm) ja 2 vuodepatjaa, jotka voi tarvittaessa liittää yhteen. Hintaan sisältyy 2 lisäpaikkaa (lisävuode, patja).
TV, internet (WiFi) omalle tietokoneelle, ilmastointilaite
Pihalla on talon yhteiskäytössä oleva oleskelunurkkaus ja grillausmahdollisuus.
Pysäköinti talon vieressä, ilmainen.Huoneisto kaksio ., Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto kaksio . Kaksio 4 hengelle Pärnussa Huoneisto sijaitsee vuonna 2004 valmistuneen talon Alakerrassa pihanpuolella. Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), makuuhuone, kylpyhuone+WC. Olohuoneesta pääsee pienelle parvekkeelle, jossa on puutarhakalusteet. Huoneistossa on 2+2 vuodepaikkaa: parivuode makuuhuoneessa ja vuodesohva olohuoneessa. takka, TV Pysäköinti talon suljetulla pihalla (ilmainen). talon ympärillä on suuri, aidattu, yhteiskäytössä oleva tontti. lapsille pieni leikkikenttä. keskustaan on matkaa 1,4 km, rantaan 3,3 km. Erittäin hyvä bussiyhteys keskustaan.Huoneisto kaksio - Tammsaare (2t-R), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto kaksio - Tammsaare (2t-R) Kaksio enint. 5 hengelle Pärnun keskustan rajalla sijaitsevan, vuonna 2004 valmistuneen talon Yläkerrassa.
Kävelyetäisyydellä sijaitsevat hiekkaranta, vesipuisto, kylpylä, yökerho, ostoskeskukset. Saman talon alakerrassa on kauneussalonki, tennishalli.
Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), makuuhuone, suihkuhuone+WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 3+2 (parivuode ja sänky makuuhuoneessa, sohva ja lisävuodemahdollisuus olohuoneessa).
TV. Internet omalle tietokoneelle. Pesukone.
Pysäköinti talon edessä pysäköintialueella (ilmainen).Huoneisto Kolmio - Suur-Sepa (3t), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto Kolmio - Suur-Sepa (3t) Lomahuoneisto 6 hengelle Pärnun keskustassa. Sopii pienehköle perheelle tai enint. 4 aikuiselle.
Kaikki lomanviettoon tarvittava on muutaman minuutin kävelymatkan päässä: kahvilat, ravintolat, kaupat, ostoskeskukset, tori, jne.
Hiekkarannalle on matkaa 1,5 km, ydinkeskustaan muutama sata metriä.
Huoneisto sijaitsee Alakerrassa ja sillä on oma sisäänkäynti.
Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), 2 pientä makuuhuonetta, suihkuhuone+WC.
Vuodekohtia on 2+4: parivuode, vuodesohva makuuhuoneissa, sohva ja lisävuode (patja, sis. hintaan) olohuoneessa.
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. Pesukone.
Pihalla talon yhteiskäytössä oleva oleskelunurkkaus ja grillausmahdollisuus.
Pysäköinti talon vieressä pysäköintialueella (ilmainen).Huoneisto Kolmio - Tammsaare (3t-AT), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto Kolmio - Tammsaare (3t-AT) Lomahuoneisto 7 hengelle Pärnun RANTA-ALUEELLA. Uimaranta on vain muutaman sadan metrin päässä. Lähellä sijaitsevat vesipuisto, kylpylä, kelilahalli. Lyhyen kävelymatkan päässä on vanhakaupunki lukuisine kahviloineen, pubeineen, ravintoloineen, ostoskeskuksineen.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon IYläkerrassa. Talossa ei ole hissiä.
Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), kaksi erillistä makuuhuonetta, suihkuhuone+WC. Toisesta makuuhuoneesta pääsee parvekkeelle.
Huoneistossa on yhteensä 3+4 vuodepaikkaa: makuuhuoneissa leveä parivuode, kerrossänky kahdelle, lisäpaikkana vuodesohva, lisävuode (sis. hintaan).
TV. Internet omalle tietokoneelle. Pesukone.
Pysäköinti talon suljetulla pihalla.Huoneisto Kolmio (SAUNA) - Tammsaare (3t-CK), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto Kolmio (SAUNA) - Tammsaare (3t-CK) UIMARANTA 500 m!
Kolmio (SAUNA) enint. 7 hengelle Pärnun ranta-alueella – uimarantaan vain muutaman minuutin kävelymatka. Samoin kaikki tarpeellinen lomanviettoa varten on kävelyetäisyydellä: Pärnun kylpylät, vesipuisto, kahvilat, ravintolat, rantapromenaadi, puisto, lasten leikkikentät, ydinkeskusta, jne.
Huoneisto sijaitsee pienen, vasta remontoidun kerrostalon Alakerrassa.
Huoneistoon kuuluu olohuone, kaksi erillistä makuuhuonetta, keittiönurkkaus, SAUNA, suihkuhuone ja WC.
Yhteensä on huoneistossa 4+3 vuodepaikkaa: leveä parivuode, 2 sänkyä, jotka voi tarvittaessa liittää yhteen, kerrossänky lapsille (!), tarvittaessa on käytössä myös sohva.
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. Pesukone. Lastensänky.
Pysäköinti talon suljetulla pihalla (1 autopaikka, ilmainen). Pysäköintimahdollisuus myös talon vieressä kadulla (ilmainen).Huoneisto yksiö - Papiniidu (1t-II), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto yksiö - Papiniidu (1t-II) Valoisa huoneisto merinäköalalla enint. 4 hengelle Pärnussa uudehkon kerrostalon 3. kerroksessa. Talossa on hissi.
Huoneistossa on 2+2 vuodepaikkaa: parivuode (120 cm) ja vuodesohva (leveys 110 cm; sopii 2 pienemmälle lapselle tai 1 aikuiselle).
TV, internet omalle tietokoneelle, parveke merinäköalalla.
Keittiönurkkaus: sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat ja ruuanlaittovälineet.
Pysäköinti talon pihalla (ilmainen).
Rantaan (pieni ja rauhallinen uimapaikka) on n. 10 min kävelymatka. Suuri uimaranta on n. 3 km päässä.
Lähistöllä sijaitsee suuri ostoskeskus, ravintoloita, kauneussalonki. Hyvä bussiyhteys keskustaan.Huoneisto yksiö - Supeluse VI (NP), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto yksiö - Supeluse VI (NP) LOISTAVA SIJAINTI – RANTAAN 300 m!
Yksiö 3(+1) hengelle vuonna 1876 valmistuneen ja vuonna 2011 remontoidun kaksikerroksisen huvilan Yläkerrassa.
Erittäin hyvä sijainti – uimaranta on vain 300 m päässä, kesäkahvilat, ravintolat, pubit, keskusta, kylpylät, kesätapahtumat, lasten leikkikentät sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä!
Huoneistoon kuuluu olohuone, keittiö, suihkuhuone+WC. Ikkunat pihalle.
Vuodepaikkoja 1+2 (sänky, vuodesohva). Mahdollisuus lisävuoteeseen.
TV. Pesukone. Tarvittaessa grillausmahdollisuus pihalla.
Pysäköinti talon pihalla (ilmainen, 1 autopaikka)Kaksio - Adamsoni, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Kaksio - Adamsoni Kahden huoneen asunto kaikkine mukavuuksineen enint. 5 hengelle Pärnun keskustassa, ranta-alueen välittömässä läheisyydessä. Kaikki keskustan palvelut kävelyetäisyydellä: pääkatu (Rüütli tn), butiikit, pubit, kahvilat ja ravintolat, lasten leikkikentät, kauppakeskukset, teatteri, runsaasti kesätapahtumien tapahtumapaikkoja, jne. Pärnun ranta ja rantapromenadi ovat 15 minuutin kävelymatkan etäisyydellä.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon alakerrassa. Huoneistossa on läpikuljettava olohuone, makuuhuone, keittiö, suihkuhuone + WC
TV. Internet omalle tietokoneelle.
Vuodepaikat 2 +3: parivuode makuuhuoneessa, vuodesohva ja lisävuode olohuoneessa.
Pysäköinti talon edessä kadulla (ilmainen).Sivu   1 2 3 »»