Koti
  In English      Eesti keeles        

Pärnu huoneistotHuoneisto - Ringi (3t), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto  - Ringi (3t) Tilava ja loisteliaan klassiseen tyyliin sisustettu 3H+K (SAUNA) huoneisto enint. 8 hengelle Pärnun ranta-alueella. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat kesätapahtumien tapahtumapaikat, vanhakaupunki kahviloineen, ravintoloineen, kauppoineen, Vallikääru, kylpylät. Uimarantaan on matkaa n. 800 m.
Huoneisto sijaitsee huvilan Alakerrassa.
Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), tilava makuuhuone, kabinetti, SAUNA. Saunan eteisessä on kylpyamme. Suihkuhuone+WC. Suuressa makuuhuoneessa on oma parveke. Kabinetista pääsee pihanpuoleiselle terassille, josta pääsee myös pihalle.
Huoneistossa on yhteensä 2+6 vuodepaikkaa (leveä parivuode, 2 vuodesohvaa, 2 lisävuodetta).
Huoneistoon kuuluu suuri, suljettu piha, jossa on runsaasti tilaa lasten leikeille, auringonotolle, grillaukseen.
Pysäköinti talon suljetulla pihalla (ilmainen)3H+K - Suur-Posti, Pärnu, Pärnumaa, Viro

3H+K - Suur-Posti Pärnun keskustassa vuokrattavana tilava 3h+k huoneisto Alakerrassa.
Pärnun suosituin uimaranta sijaitsee n. 10-15 min kävelymatkan päässä. Lähistössä on kauppakeskus, jossa on useita palvelupisteitä, pubeja, ravintoloita, museo, kylpylä, vesipuisto, tori, sauna. Lasten leikkikenttä on 2 minuutin kävelymatkan päässä.
Huoneistossa on kolme erillistä huonetta (olohuone + 2 makuuhuonetta), keittiö. Suihkuhuone + WC.
TV. WiFi. Astianpesukone. Pesukone. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä (5 kpl, lisämaksu).
Huoneisto on 8 hengelle. Lisämaksusta enint. 4 lisäpaikkaa.
Taloon kuuluu suuri (1000 m2), aidattu puutarha. Mahdollisuus oleskeluun, auringonottoon, grillaukseen.
Ilmainen pysäköinti talon edessä.4 huoneen huoneisto - Nooda, Pärnu, Pärnumaa, Viro

4 huoneen huoneisto - Nooda 4-huoneen huoneisto kaikkine mukavuuksineen enintään 8 henkilölle. Huoneisto sijaitsee omakotitalon toisessa kerroksessa, asuntoon erillinen sisäänkäynti. Huoneistossa on keittiö, olohuone, 3 erillistä makuuhuonetta, WC, suihkuhuone. Makuupaikkoja yhteensä 2+6: yksi parivuode ja makuuhuoneissa 2 vuodesohvaa ja 1 vuodesohva olohuoneessa. TV. WiFi. Astianpesukone. Pesukone. Grillimahdollisuus, puutarha oleskelualueineen. Pysäköinti suljetulla pihalla ja/tai kadulla. Talo sijaitsee Pärnun kaupungin rajalla omakotitaloalueella. hiekkarannat ovat noin 8 minuutin ajomatkan päässä, lähin ostoskeskus kävelymatkan päässä. Pärnun keskustaan on matkaa 3,7 km, hyvä bussiyhteys.Lomahuoneisto - Kuninga, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomahuoneisto  - Kuninga Neljän huoneen kattohuoneisto 8 hengelle Pärnun keskustassa 1600-luvulta peräisin olevassa talossa.
Talo on täysin remontoitu vuonna 2006, huoneisto vuonna 2011.
Huoneistossa on olohuone, ruokasali+avokeittiö, 3 erillistä makuuhuonetta, loistelias saunakompleksi, 2 WC:tä.
Huoneistossa on yhteensä 6+2 vuodepaikkaa: 6 vuodepaikkaa makuuhuoneissa, 2 lisäpaikkaa vuodesohvalla ja/tai lisävuoteet (sis. hintaan). Tarvittaessa vielä 2 lisäpaikkaa (lisämaksu).
Pihanpuoleisessa osassa on 2 parveketta. Grillausmahdollisuus.
Takka. TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. Ilmastointilaite.
SAUNA. Poreallas.
1 autopaikka talon takan sijaitsevalla pihalla (ilmainen).
Kaikki lomanviettoon tarvittava käden ulottuvilla: runsaasti kahviloita, pubeja, ravintoloita, pieniä liikkeitä, karaokebaari, yökerho. Kävelyetäisyydellä on puistoja, lasten leikkikenttiä, skate-puisto, erilaisten kulttuuritapahtumien tapahtumapaikat, jne. Rantaan on vain 10-15 min kävelymatka.Lomahuoneisto - Suur-Sepa (4t), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomahuoneisto  - Suur-Sepa (4t) Tilava 4 huoneen huoneisto enint. 8 hengelle Pärnun keskustassa, vuonna 2006 valmistuneen talon Yläkerrassa.
Huoneistoon kuuluu suuri olohuone avokeittiöllä, 3 erillistä makuuhuonetta, kylpyhuone, jossa on suihku, SAUNA ja WC.
Makuuhuoneissa on yhteensä 4+4 vuodepaikkaa (leveä parivuode, leveä, paksu vuodepatja, kerrossänky kahdelle, kaksi lisävuodetta, jotka voi sijoittaa huoneistossa omien toiveiden mukaan)
Olohuoneesta pääsee parvekkeelle.
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. Pesukone. Lapsille leluja. Lastensänky. Lasten syöttötuoli.
Pysäköinti talon edessä suljetulla pihalla (1 autopaikka, ilmainen). MIkäli vapaitapaikkoja on, mahdollisuus pysäköidä vielä 1 auto (autopaikkaa ei taata). Talon lähellä kadulla maksullinen pysäköinti.
Talon pihalla lapsille pieni leikkikenttä.6H rivitalohuoneisto - Kaevu, Pärnu, Pärnumaa, Viro

6H rivitalohuoneisto - Kaevu Erittäin tilava ja valoisa 6 huoneen rivitalohuoneisto enint. 8 hengelle suositussa merenrantakaupungissa – Pärnussa.
Alakerrassa on tilava olohuone (takka), makuuhuone. Olohuoneesta ja samassa kerroksessa olevasta ovesta pääsee suljetulle sisäpihalle. Pihalla on puutarhakalusteet.
Yläkerrassa on vielä 4 makuuhuonetta.
Makuuhuoneissa on yhteensä 8 vuodepaikkaa (+ 3 lisäpaikkaa lisämaksusta: lisäpaikat: vuodesohva saunan takkahuoneessa ja makuuhuonessa sänky, pituus 160 cm).
Talon kellarikerroksessa on suuri takkahuone ja puulämmitteinen sauna.
Huoneistossa on 2 WC:tä. Kylpyhuone.
Pysäköinti talon edessä ja 1 autopaikka suljetussa autotallissa.
Bussiyhteys keskustaan, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia lomanviettoon: runsaasti kahviloita, pubeja, ravintoloita, yökerhoja, ulkoilmatapahtumia, ostoskeskuksia, jne.Huoneisto - Kaksio Jannseni, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Jannseni Kaksio enint. 6 hengelle Pärnussa, keskusta lähellä.
Huoneisto on kerrostalon 3. kerroksessa. Merinäköala.
Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), makuuhuone, suihkuhuone+WC.
TV. Internet omalle tietokoneelle. Pesukone.
Huoneistossa on yhteensä 2+4 vuodepaikkaa: parivuode ja nojatuolivuode makuuhuoneessa, vuodesohva ja nojatuolivuode olohuoneessa.
Pysäköinti talon edessä (ilmainen).
Talon porraskäytävät on remontoitu. Ulko-ovella ovipuhelin.
Pärnun keskustaan on matkaa 1 km, uimarannalle n. 2,2 km, pienvenesatamaan 1,1 km. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppoja, pubeja, ravintoloita, konserttitalo, puistoja, jms. lomanviettoon tarvittavaa.Huoneisto - Kaksio Kerese, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Kerese Studio-tyyppinen huoneisto enint. 7 hengelle aivan Pärnun RANTA-ALUEELLA! Suurenmoinen sijainti. Sopii erittäin hyvin hiljaisuutta ja rauhaa rakastaville perheille, joille on tärkeää, että kaikki lomanviettoon tarvittava on aivan käden ulottuvilla: meri ja uimaranta ovat vain muutaman sadan metrin päässä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä on runsaasti kahviloita, ravintoloita, pubeja, tanssipaikkoja.
Lapsiperheillä on hyvä mahdollisuus kävellä ja leikkiä läheisessä puistossa tai joen rannassa. Teini-ikäisille on puistossa tarjolla skeittauspuisto.
Huoneisto sijaitsee kaksikerroksisen talon Alakerrassa (oma sisäänkäynti). Huoneistossa on 2 huonetta, keittiö, suihkuhuone+WC.
Ruuanlaittomahdollisuus. Radio. TV. Pesukone.
Ilmainen pysäköinti talon edessä (näkymä ikkunasta), 3 autopaikkaa.Huoneisto - Kaksio Käbi, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Käbi Valoisa ja tilava huoneisto 6 hengelle Pärnussa, erittäin hiljaisella ja turvallisella alueella, pienen kadunpätkän päässä. Lähistöllä on pieni metsä ja mukava puisto kävelyretkiä varten. Lähmmät uimapaikat n. 500 m päässä. Pärnun suurimmalle uimarannalle, kuten myös kaupungin keskustaan, on matkaa n. 3 km.

Huoneistoon kuuluu olohuone avokeittiöllä, makuuhuone ja suihkuhuone+WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 2+4: leveä parivuode, 2 lisäpaikkaa vuodesohvalla, 2 lisävuodetta.
TV. Internet omalle tietokoneelle. Pesukone. SAUNA . Grillausmahdollisuus.
Pysäköinti talon edessä (ilmainen).
Hyvä bussiyhteys keskustaan.Huoneisto - Kaksio Laine, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Laine Kaksio kaikilla mukavuuksilla 6 hengelle Pärnun keskikaupungin välittömässä läheisyydessä. Merenrantaan on n. 600 m. Pärnun vanhakaupunki pubeineen, kahviloineen ja yökerhoineen on 15-20 min kävelymatkan päässä. Lähimmät suuremmat kaupat, ravintolat ja palvelupisteet ovat 50-200 m säteellä.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon IYläkerrassa.
Huoneistossa on avokeittiöllä varustettu olohuone, erillinen makuuhuone, tilava suihkuhuone+WC. Vuodepaikkoja huoneistossa on yhteensä 7: 5 sänkyä + 2 lisäpaikkaa (kulmasohva).
TV. Pesukone.
Pysäköinti talon edessä (ilmainen).
Erittäin hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Paikanpäällä mahdollisuus tilata kauneushoitolapalveluita.Huoneisto - kaksio Mai II, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - kaksio Mai II MERENRANTAAN VAIN 5. MIN. Asunto enint. 5 hengelle Pärnun keskusta-alueen läheisyydessä. Pärnun ranta-alueelle on 5-7 min ja ydinkeskustaan 30 min kävelymatka.
Huoneisto sijaitsee viisikerroksisen talon alakerrassa.
Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, erilliset WC ja kylpyhuone.
Vuodepaikkoja on yhteensä 5.
TV. Pesukone. Silitysmahdollisuus.
Pysäköinti talon edessä (ilmainen).Huoneisto - Kaksio Õhtu, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Õhtu Kaksio aivan Pärnun keskustassa. Kaikki lomanviettoon tarvittava on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä: Rüütli-katu kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen, lasten leikkikentät, ostoskeskukset, teatteri, kulttuurikeskus, kesätapahtumien tapahtumapaikat. Uimaranta ja rantapromenaadi ovat 10-15 min kävelymatkan päässä.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon Yläkerrassa. Huoneistoon kuuluu olohuone, makuuhuone, keittiö ja suihkuhuone+WC.
Huoneistossa on yhteensä 2+2(+1) vuodepaikkaa (parivuode makuuhuoneessa ja vuodesohva olohuoneessa, lasten matkasänky, nojatuolivuode).
TV. Pesukone.
Pysäköinti talon edessä (maksullinen, Pärnun kaupungin pysäköintisäännöt). Mahdollisuus ilmaiseen pysäköintiin talon takana.Huoneisto - Kaksio Paju (V-II), Pärnu , Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Paju (V-II) SAUNALLINEN huoneisto enint. 5 hengelle Pärnun ranta-alueen lähistöllä, hiljaisella alueella, luksushuoneistojen talokompleksissa. Hiekkaiseen merenrantaan on matkaa vain 800 m. Vanhakaupunki on 15 min kävelymatkan päässä. Lähimpään veipuistoon on matkaa 500 m.
Huoneisto sijaitsee kaksikerroksisen talonosan valoisalla puolella, alakerrassa.
Huoneistossa on avokeittiö-olohuone, erillinen makuuhuone, SAUNA, suihku, WC.
Olohuoneesta pääsy huoneiston edessä sijaitsevalle terassille (puutarhakalusteet).
Mahdollisuus säilyttää polkupyöriä taloonkuuluvassa lukitussa tilassa.
Talon yhteydessä on oma suljettu piha.
Pysäköinti talon vieressä (ilmainen).
Talon vieressä on uusi lasten leikkikenttä.Huoneisto - Kaksio Riia mnt., Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Riia mnt. Kaksio 5:lle hengelle Pärnussa. Kävelymatkan päässä on kaikki lomanviettoon tarvittava: hiekkarantainen meri, ydinkeskusta lukuisine ravintoloineen, ostoskeskukset, SPA:t, vesipuisto, jne.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon alakerrassa. Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, suihkuhuone+WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 2+3 (parivuode makuuhuoneessa, vuodesohva olohuoneessa ja lisävuode).
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle). Pesukone.
Pysäköinti talon edessä (1 autopaikka, ilmainen).
Lemmikkieläimistä sallittu 1 pieni tai keskikokoinen lemmikki.Huoneisto - kaksio Rüütli, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - kaksio Rüütli Kahden makuuhuoneen huoneisto enintään 4;lle Pärnun keskustassa Rüütli kadulla (keskiaikainen kävelykatu)!Kaikki lomanviettoon tarvittava on käden ulottuvilla: runsaasti kahviloita ja pubeja, pieniä kauppoja ja myymälöitä, lyhyen kävelymatkan päässä on vihreitä puistoja ja lasten leikkipaikkoja. Rantaan on 15-20 minuutin kävelymatka.
Huoneisto sijaitsee 19.luvulla rakennetun talon kolmannessa kerroksessa.
Huoneistossa on erillinen makuuhuone, olohuone, keittiö, suihkuhuone + WC.
TV. Internetyhteys omalle tietokoneelle.
Makuupaikat 2+2: parisänky, vuodesohva. Mahdollisuus saada vauvansänky (lisämaksu).
Pysäköinti talon edessä (maksullinen pysäköintialue, parkkilipun ostomahdollisuus). Lähin ilmainen pysäköintialue (ilman valvontaa)- 600m.
Mahdollisuus vuokrata lisäksi naapurihuoneistoa (7 vuodepaikkaa): Kohde nro 456Huoneisto - Kaksio Sadama 2T, Pärnu , Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Sadama 2T SUURENMOINEN SIJAINTI PÄRNUN RANTA-ALUEELLA! Kaksio kaikilla mukavuuksilla enint. 5 hengelle aivan joen rannassa sijaitsevan uuden kaksikerroksisen talon alakerrassa.
Kaikki lomanviettoon tarvittava on käden ulottuvilla: muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat SPA:t, vesipuisto, pienvenesatama.
Talon katolta (jossa voi myös ottaa aurinkoa) voi seurata kaupungin kulttuuritapahtumia.
Uimaranta ja rannan kävelytie ovat 5-8 min kävelymatkan päässä. Pärnun ydinkeskusta ja suuremmat ostoskeskukset ovat myös 7-10 min kävelymatkan päässä.
Huoneistossa on avokeittiöllä varustettu olohuone, makuuhuone, suihkuhuone+WC.
Yhteensä on huoneistossa 2+3 vuodepaikkaa: 2 vuodepaikkaa makuuhuoneessa, 2 lisäpaikkaa vuodesohvalla (sis. hintaan) ja 1 lisäpaikka patjavuoteella (sis. hintaan).
TV.
Huoneistolla on oma pysäköintipaikka talon suljetulla pihalla.
Talon sisäänkäynnin yhteydessä on ramppi pyörätuolilla liikkuville tai muuten liikuntaesteisille.Huoneisto - kaksio Suur-Sepa , Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - kaksio Suur-Sepa Tilava ja nykyaikainen asunto enint. 5 hengelle Pärnun suositulla ranta-alueella. Uimaranta, vanhakaupunki, lukuisat ravintolat ja erilaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Huoneisto sijaitsee Pärnun vanhan torin vieressä (näköala torille). Suljettu piha ja oma pieni leikkikenttä lapsille.
Huoneistossa on avokeittiöllä varustettu olohuone, makuuhuone, suihkuhuone+WC.
TV. Internetyhteys omalle tietokeneelle. Pesukone. Parveke.
1 lisävuodepaikka tarvittaessa (lisämaksu).
Pysäköinti talon edessä suljetulla pihalla (1 autopaikka, ilmainen).Huoneisto - Kaksio Tammsaare 2T -IV(E), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kaksio Tammsaare 2T -IV(E) Kaksio enintään 5 hengelle Pärnun RANTA-ALUEELLA. Uimarantaan on vain muutama sata metriä. Lähellä sijaitsevat vesipuisto, SPA, keilahalli. Vanhakaupunki lukuisine kahviloineen, pubeineen, ravintoloineen ja ostoskeskuksineen on vain lyhyen kävelymatkan päässä.
Huoneisto sijaitsee kerrostalon alakerrassa.
Huoneistoon kuuluu avokeittiöllä varustettu olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 3+2: parivuode, sänky makuuhuoneessa ja tarvittaessa 2 lisäpaikkaa vuodesohvalla (sis. hintaan).
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. DVD-soitin. Pesukone.
Pysäköinti talon edessä (ilmainen).Huoneisto - Kolmio (SAUNA) Rüütli, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kolmio (SAUNA) Rüütli Lomahuoneisto 8 hengelle Pärnun ydinkeskustassa Rüütli-kadulla (keskiaikainen kävelykatu). Kaikki lomanviettoon tarvittava on käden ulottuvilla: runsaasti kahviloita ja pubeja, pieniä kauppoja ja myymälöitä, lyhyen kävelymatkan päässä on vihreitä puistoja ja lasten leikkikenttiä. Rantaan on 15-20 min kävelymatka.
Huoneisto sijaitsee 1700-luvulla vamistuneen talon 3. kerroksessa. Huoneistossa on olohuone (avokeittiö) ja 2 erillistä, tilavaa makuuhuonetta, SAUNA+kylpyhuone, WC. Olohuoneesta pääsee pienelle parvekkeelle, josta on näköala Rüütli-kadulle.
TV. Kotiteatteri. DVD-soitin. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. SAUNA. Poreallas.
Makuuhuoneissa on yhteensä 6+2 vuodepaikkaa: 2 leveää parivuodetta, 2 sänkyä, lisäpaikkoina leveä patjavuode (sis. hintaan).
Lähin pysäköintimahdollisuus 50 m päässä (maksullinen). Ilmainen pysäköinti alk. 600 m.Huoneisto - Kolmio Esplanaadi IV, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Huoneisto - Kolmio Esplanaadi IV Erittäin tilava kolmio enint. 8 hengelle Pärnun ranta-alueella. Sopii usealle perheelle, mikäli aikuisia on enint. 6. Lyhyen kävelymatkan päässä on kaikki tarpeelinen mukavaa lomaa varten: puisto, jossa on useita lasten leikkikenttiä, vanhakaupunki lukuisine kahviloineen, pubeineen, ravintoloineen, Pärnun Vallikanava (Vallikäär) kesätapahtumineen, ostoskeskukset, uimarana, jne.
Huoneisto sijaitsee omakotitalon Yläkerrassa, josta pääsee suurelle parvekkeelle (näkymä pihalle).
Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), 2 erillistä makuuhuonetta, suihkuhuone+WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 4+2: 4 vuodepaikkaa makuuhuoneissa, tarvitttaessa 2 lisäpaikkaa olohuoneessa vuodesohvalla (sis. hintaan). Lisäksi on mahdollisuus 2 lisäpaikkaan (valittavana sohva, nojatuolit tai sänky, sis. hintaan).
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. Grillausmahdollisuus
Talon ympärillä on piha.
Ilmainen pysäköinti talon pihalla (2 autopaikkaa) ja/tai talon vieressä sijaitsevalla pienellä pysäköintialueella (ilmainen).